Kylcity

Vi erbjuder uppskattade produkter av Kylcity. Produkterna kännetecknas av hög kvalite och driftsäkerhet. Vi erbjuder modeller som har mycket goda tekniska parametrar. Dessutom våra produkter baserar på mycket bra material. De kännetecknas av exceptionellt hög kvalite – mycket resistenta mot externa faktorer. Vi på Kruff garanterar optimalt val av material.

Bekväma arbetsförhållanden på alla platser

Modern design, hållfast konstruktion och obegränsade inredningsmöjligheter – och allt det här till ett attraktivt pris! Den kontorsbod med toalett som vi erbjuder är ett ovärderligt alternativ till traditionella byggnadslösningar. Våra energisnåla lokaler har en hög motståndskraft mot skiftande väderförhållanden – de klarar även den nordiska kylan under de kalla månaderna. Och det estetiskt inredda ljusa utrymmet ger din personal bästa möjliga arbetsförhållanden. Kontakta oss så utrustar vi gärna den lokal som du väljer med t.ex. skrivbord eller pentry!

printunion.se

Vårt företag tar hand om inte bara design av tryck, utan även om märkning av kläder och etikettering samt vikning, förpackning och frakt. De profilkläder som vi tillverkar framställs med hjälp av moderna tekniska metoder, bl.a. screentryck, termotransfer och sublimering. Vi lägger stor vikt vid värdet av de textilier och färger som används för att skapa grafik, så T-shirts med logotyp för ungdomar som finns tillgängliga i många storlekar utmärker sig genom sin höga kvalitet.

Reklamställ och butiksdisplayer

När man organiserar fysiska butiker är god exponering av produkter avgörande för försäljningskvaliteten. Reklamställ av kartong är lätta, enkla att montera och drar till sig kundernas uppmärksamhet. Reklamställ och POS displayer är också en bra idé till en gratis pryl som tillverkaren kan ge till återförsäljaren och att lägga till den i stora beställningar kommer att gynna båda parter.